ONZE DIENSTVERLENING

Enixé levert sinds 1998 IT oplossingen voor een vaste klantenkring. Als ‘externe’ IT afdeling leveren wij IT advies bij het optimaliseren van processen of het inrichten van nieuwe processen. Op basis van wederzijds vertrouwen wordt zo vorm gegeven aan een langdurige relatie. Enthousiast, gedreven en altijd gericht op verbetering.

Enixé werkt bij het ontwikkelen van nieuwe software op basis van de scrum methode. Daarnaast wordt er middels de MOSCOW methodiek een juiste verdeling gemaakt van de te ontwikkelen functionaliteiten in relatie tot budget en kwaliteit.

Sinds 1998 houden we ons bezig met het ontwikkelen, integreren van applicaties (zowel maatwerk – als standaard pakketten) als het beheren van applicaties. Door middel van een service overeenkomst (SLA) worden van te voren duidelijke afspraken gemaakt over het beheer. Onze ervaren en flexibele team in Woerden zorgt er vervolgens voor dat knelpunten worden voorkomen of snel worden opgelost. 

 

Enkele specialisaties:

  1. Webshop ontwikkeling op basis van .NET of in samenwerking met onze partners Magento.
  2. Interfacing met SAP en diverse andere ERP systemen.
  3. Webportaal ontwikkeling.
  4. Geografische informatie voorziening.
  5. Rapportage systemen op basis van Microsoft BI of Pentaho.
  6. Specialistische backoffice applicaties.

 

Sinds een jaar worden er ook APP’s ontwikkeld met name gericht op onderhoudsprocessen.

Graag maken wij kennis om u te overtuigen van onze kwaliteit en betrouwbaarheid!

Productvergelijk

Het geschikte software pakket vinden is niet gemakkelijk. Veel keus en geen specificaties van functionaliteit en kosten. Wij vergelijken wel!

Aanmelden Enixé nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

Enixé is partner vanBekijk al onze partners

Enixé is sponser van