Enixé IT Solutions BV
Botnische Golf 9-A
3446 CN Woerden
0348 430222

Partners

Enixé heeft samenwerkingsverbanden met diverse partners voor het optimaliseren van de dienstverlening en productontwikkeling.
 

Axime 

Het zusterbedrijf van Enixé, Axime, richt zich onder andere op Business Intelligence. Het open source rapportage systeem Pentaho wordt door Enixé geïmplementeerd. Zie ook onze productvergelijking van Pentaho. Naast Pentaho ondersteuning voert Enixé de bij de klanten van Axime gewenste software ontwikkeling uit. Zie de website van Axime voor meer informatie.
 

Webshopbeginnen.nl 

Het zusterbedrijf Webshopbeginnen.nl helpt webwinkeliers in alle facetten om een webwinkel te draaien: van idee tot webshopsoftware, implementatie, SEO en online marketing en beheer van de webwinkel. Daarnaast brengt Webshopbeginnen.nl een cursus uit rond de totale webwinkel. Webshopbeginnen.nl richt zich op zowel startende webwinkeliers als winkeliers die al wat langer actief zijn. Zie de website van webshopbeginnen.nl voor meer informatie.

Voor de ontwikkeling van online webshops gebruikt Enixé het open source e-commerce pakket Magento.
 

ESRI Nederland 

Enixé is business partner van ESRI Nederland voor de woningcorporatie- en vastgoed branche. Dit partnership is gestart in 2005 met de overname van de location based service, LBS, waarmee ESRI destijds onder andere het kaartmateriaal van De telefoongids en De Gouden Gids verzorgde. Sindsdien verzorgt Enixé de implementatie en het onderhoud van ESRI producten, met name ArcIMS, ArcGIS Server en ArcGIS Desktop bij woningcorporaties. In 2007 heeft Enixé een standaard GIS analyse en rapportage tool ontwikkeld gebaseerd op ArcGIS Server, EGis.

In het verlengde van het partnership met ESRI is Enixé in 2005 een partnership met TeleAtlas aangegegaan. TeleAtlas (inmiddels onderdeel van TomTom) levert digitaal kaartmateriaal en ‘points of interest’. Via LBS kan Enixé digitaal kaartmateriaal realtime aan webapplicaties en websites leveren.


Microsoft 

Als systeemontwikkelaar is Enixé al sinds eind vorige eeuw development partner van Microsoft. Dit houdt in dat wij ons voortdurend op de hoogte houden van de laatste technische ontwikkelingen bij Microsoft en dat wij daardoor goed advies kunnen geven over huidige of toekomstige veranderingen. 


Sparta Rotterdam 

In 2002 heeft Enixé het Ticketing systeem van Sparta Rotterdam mede opgezet. Dit heeft geresulteerd in een service overeenkomst en een sponsor contract. U kunt ons op Spangen vinden in loge 18. In 2011 heeft Enixé de nieuwe webshop ontworpen en ontwikkeld waarin de fanartikelen van Sparta online kunnen worden besteld. De webshop is ontwikkel in het open source systeem Magento. Klik hier voor meer informatie over Magento en wat Enixé daarin voor u kan betekenen.

Is uw interesse gewekt?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.


Productvergelijk

Het geschikte software pakket vinden is niet gemakkelijk. Veel keus en geen specificaties van functionaliteit en kosten. Wij vergelijken wel!

Aanmelden Enixé nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

Enixé is partner vanBekijk al onze partners

Enixé is sponser van