Enixé IT Solutions BV
Botnische Golf 9-A
3446 CN Woerden
0348 430222

Logistiek Management

Logistiek Management in het proces van showroom advertising.
Voor Global Creations uit Nijkerk heeft Enixé een logistiek management systeem ontwikkeld 'Global Logistics'. Deze webbased mobiele applicatie ondersteunt het proces van het plaatsen van displays showroommateriaal in Europa.
 

Mobiele applicatie

Centraal worden de benodigde materialen, adressen en routes ingepland. Via een PDA wordt op locatie de plaatsing- en onderhoud informatie, inclusief gemaakte foto's, opgevoerd. Deze informatie is direct centraal beschikbaar.
 

Een belangrijk onderdeel van de applicatie is het generieke vragenformulier. Per klant kan men een uniek vragenformulier samenstellen wat vervolgens op locatie door de Global medewerker wordt ingevuld.
 

Rapportage
 

Naast de operationele functionaliteit voorziet het systeem ook in rapportages voor intern gebruik en richting de eindklant. Eindklanten (veelal winkelketens of auto-dealership) kunnen op een portal inloggen en de gegevens en foto’s van afgehandelde showrooms inzien en downloaden. Op deze manier heeft iedereen snel de beschikking over status- en plaatsings-informatie.
 

Voordelen

  • Proces-efficiency.
  • Tijdwinst in communicatie met eindklant en toeleveranciers.
  • Centrale informatie-systeem voor zowel de interne organisatie,  de buitendienst als de eindklant.
  • Eén systeem voor operationale informatie en rapportage.


Menno Verhagen van Global Creations over de samenwerking met Enixé: 'Als dynamisch en internationaal georiënteerd bedrijf in displays en point of sale materialen heeft Global Creations in Enixé al vele jaren een betrouwbare partner. Enixe vertaalt onze specifieke en vaak complexe wensen op IT gebied in begrijpbare en werkende toepassingen waarmee ons front- en back office zo efficiënt mogelijk werkt'
 

Is uw interesse gewekt?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.


Productvergelijk

Het geschikte software pakket vinden is niet gemakkelijk. Veel keus en geen specificaties van functionaliteit en kosten. Wij vergelijken wel!

Aanmelden Enixé nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

Enixé is partner vanBekijk al onze partners

Enixé is sponser van